Prikballon Bruiloft, Opening, Gender reveal etc.

95.00 incl. btw

Op voorraad

Datums wissen

Beschrijving

U kent het wel,  trouwen…    en dan is er de openingsdans…   Is daar nou niet eens wat anders voor?

Jazeker wel !  Wat dacht u van een PRIKBALLON om de avond te openen…

 

Het werkt als volgt:

De prikballon is een grote ballon. Deze wordt gevuld met 80 – 120 kleinere ballonnetjes. Vervolgens wordt deze opgehangen aan het plafond, bij een bruiloft midden boven de dansvloer…  Zodra de feestavond gaat beginnen komt het bruidspaar naar voren, deze houden samen een mooi groot zwaard vast (of iets anders naar eigen invulling).

De genodigden komen rond de dansvloer staan om de happening te aanschouwen. Het bruidspaar “prikt” vervolgens de ballon kapot. Nu vallen alle kleine ballonnetjes op de grond. De genodigden beginnen deze kapot te stampen wat mooie klappen geeft, net als vuurwerk.  De DeeJay vult aan met een sterk dansnummer en de dansvloer staat direct gevuld.

Voila !  de feestavond is geopend.

 

Natuurlijk kan er ook confetti in of bij en zijn er genoeg andere creatieve invullingen.

Veelal wordt er gekozen voor een mooie doorzichtige ballon met decoratieve opdruk en de inhoud in kleur naar thema, als verrassing (bij gender reveal of gewoon om het nog even stil te houden) kan er ook gekozen worden voor een vaste kleur ballon, denk er hierbij wel aan, dat de donkerdere ballonnen minder doorzichtig zijn dan de lichtere kleuren.

In de foto’s ziet u diverse voorbeelden en ook een prikballon in aktie, als u goed kijkt ziet u wellicht zelfs het zwaard… (zwaard is separaat bij te bestellen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Prikballon Bruiloft, Opening, Gender reveal etc.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *