Cadeau 2,5 mtr. hoog, excl ballonnen

65.00 incl. btw/ dag

Op voorraad

Datums wissen

Beschrijving

Een groot en erg opvallende mooi verpakt Cadeau.

Dit Cadeau is dubbelwandig en wordt aangesloten op een meegeleverde blower. Hierdoor blijft deze al mooi overeind staan. Al moet deze natuurlijk wel even met de scheerlijnen verankerd worden.

Het leuke van dit opblaasbare object is dat deze geheel gevuld kan worden met heliumballonnen. Er passen tot maximaal 250 helium ballonnen in dit kado. Deze ballonnen kunnen in kleur(en) naar keuze, denk aan bedrijfskleuren, verenigingskleuren, thema van het feest kleuren etc. Deze ballonnen ziet u hier op onze website.

Degene die de officiĆ«le handeling verricht hoeft alleen maar aan een koort te trekken waardoor het Cadeau zich aan de bovenkant opent en de helium gevulde ballonnen uit het cadeau kunnen ontsnappen, op de foto’s ziet u dit gave effect. Zodra het cadeau leeg is blijft deze gewoon overeind totdat de blower wordt uitgezet.

Heeft u zelf een ballonnenbedrijf en wilt u alleen het opblaasbare cadeau huren? of wilt u het kado louter opzetten ter decoratie, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Dit opblaasbare object wordt geleverd in een grote draagtas met een bijbehorende blower, onderkleed en verankering passend bij de ondergrond waarop deze komt te staan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cadeau 2,5 mtr. hoog, excl ballonnen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *