Sumo worstelen Ludiek TuTu (c)

115.00 incl. btw/ dag

Op voorraad

Datums wissen

Beschrijving

Sumo worstelen in een Ludieke volwassenen variant (copyright). Vanaf circa 12-13 jaar. Voor de jongere kinderen hebben wij ook kinder sumosets Bij deze ludieke versie hebben de stoere worstelaars opeens een roze of lichtgroen badpakje met TuTu rokje aan, Maakt het extra hilarisch en leuk voor goede foto herinneringen.

De Sumo worstelpakken zijn Fluffy vezel gevuld waardoor men zich lomp en vol voelt. Valt men, dan valt men op de vulling van het pak en zal het even wennen zijn om op te staan. Maar met deze pakken rolt u in ieder geval niet door met uw hoofd op de grond wat met opblaasbare pakken wel kan gebeuren, in dat geval zit je in een soort skippybal en zal je kunnen doorrollen naar je hoofd terwijl je jezelf nauwelijks kunt beschermen omdat je dat lompe opblaaspak aanhebt. Wat bovendien bij elke deelnemer opnieuw opgeblazen en leeggezogen dient te worden.

Bij deze versie is dat dus niet het geval. De pakken zijn veilig en de pakwissel is in enkele tellen gebeurd. Trek de klittenband sluiting op de rug los en stap eruit, de volgende stapt er in en de klittenband strook wordt weer dichtgedrukt, klaar.

Deze sets bestaan uit:

  • 2 Sumopakken in ludieke uitvoering voor volwassenen & grotere kinderen
  • 1 Sumo worstelmat, ook vezel gevuld
  • 2 show helmpjes (geen veiligheidshelmen)
  • 2 sets handschoenen

De handschoenen (wanten)  zijn bedoeld om de strijd gelijker te maken als er een sterkere tegenstander is. Door de wanten kun je de ander namelijk niet meer vastpakken, wat het moeilijker maakt.

 

Dit betreft een droge attractie, deze artikelen zijn namelijk lastig droog te krijgen als deze inwendig nat worden.

Deze set is goed te vervoeren in een 5 deurs auto met de achterbank plat. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze transport services

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sumo worstelen Ludiek TuTu (c)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *