Suikerspinmachine incl 100 porties

60.00 incl. btw

Suikerspinmachine inclusief 100 porties

Huur een suikerpsinmachine incl. voldoende grondstoffen om circa 100 heerlijke suikerspinnen te kunnen maken. U heeft hierbij de keuze uit heel veel verschillende kleuren en smaken suikerspinsuiker. Verder worden de suikerspinstokjes natuurlijk ook meegeleverd (ca. 100 stuks).

Bij de machine leveren wij verder standaard een suikerspinsuiker doseerschep en een duidelijke Nederlandstalige handleiding. Natuurlijk leggen wij de werking en het gebruik van de machine ook even persoonlijk aan u uit.

 

 

Datums wissen

Beschrijving

Suikerspinmachine inclusief 100 porties

Huur een suikerpsinmachine incl. voldoende grondstoffen om circa 100 heerlijke suikerspinnen te kunnen maken. U heeft hierbij de keuze uit heel veel verschillende kleuren en smaken suikerspinsuiker. Verder worden de suikerspinstokjes natuurlijk ook meegeleverd (ca. 100 stuks).   De standaard en meest gekozen smaak is Roze Aardbei, ook populair zijn Blauwe Bes, Appel, Banaan en Sinaasappel. Wellicht is er zelfs een keuze in uw bedrijfskleur of verenigingskleur.

Bij de machine leveren wij verder standaard een suikerspinsuiker doseerschep en een duidelijke Nederlandstalige handleiding. Natuurlijk leggen wij de werking en het gebruik van de machine ook even persoonlijk aan u uit.

Als extra optie kunt u kiezen voor een decoratieve suikerpspin onderwagen. Voor de kleine meerprijs van deze onderwagen presenteert u de suikerspinmachine veel mooier en heeft u direct een hele fijne werkhoogte.

En als extra optie kunt u kiezen voor een kunststof bescherm kap op de machine. Deze heeft 2 functies, door de kap heeft u minder last van wind indien u buiten staat en de kinderen kunnen niet meer met de handen in de schaal komen, waar de spinkop met hoge snelheid ronddraait en smeltende suiker spint.

Verder kunt ook ook extra suikerspinsuiker met suikerspinstokjes mee bestellen, ook hier weer de keuze uit heel veel smaken en kleuren. En altijd netjes fris en hygiënisch verpakt.

 

Terug naar de homepage.

Extra informatie

Keuze

Incl. Aardbei (roze) Suikerspin grst, Incl. Appel (groen) Suikerspin grst, Incl. Banaan (geel) Suikerspin grst, Incl. Blauwe Bes (blauw) Suikerspin grst, Incl. Citroen (geel) Suikerspin grst, Incl. Drop (zwart) Suikerspin grst, Incl. Kaneel (bruin) Suikerspin grst, Incl. Kersen (rood) Suikerspin grst, Incl. Neutraal (wit) Suikerspin grst, Incl. Sinaasappel (oranje) Suikerspin grst

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Suikerspinmachine incl 100 porties” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…