Slush machine 2×6 Ltr (incl. vulling)

70.00 incl. btw

Deze slush machine 2×6 wordt geleverd inclusief een volledige vulling aan slush in de lekkerste smaken naar keuze.

Bij deze machine kunt u 2 vaatjes uitkiezen in maximaal 2 verschillende smaken, goed voor in totaal 50 bekertjes heerlijke Slush.  U kunt uw keuze hieronder aanvinken.

Extra Slush nodig? Bestel dat hier.   Een ruimere keuze aan smaken vindt u nergens.

 

LET OP: Maak eerst uw keuze in smaken, daarna kunt u de gewenste huurdatum(s) selecteren.

 

Datums wissen

Beschrijving

Een slush machine 2×6?    1e-keus.nl is gespecialiseerd in Slushmachine verhuur. Veel verschillende modellen slushmachines in ons verhuurassortiment.

Met de grote hoeveelheid en een groot assortiment aan machines en een enorme ruime keuze in slushsmaken kunt u gerust spreken van de Slush-specialist van Nederland.

Deze slush machine 2×6,  is een slushmachine met een capaciteit van 2×6 Liter. Deze wordt geleverd inclusief 2 vaatjes slushlimonade in een of twee smaken naar keuze, deze kunt u bij de bestelling aanvinken uit de lijst. De slushlimonade is kant en klaar en naar wens worden de bekertjes en of rietjes, zonder meerkosten, meegeleverd. Extra Slushlimonade is eenvoudig bij te bestellen in de smaak / smaken naar keuze.

1 vaatje van 5 liter is goed voor 25 bekertjes van 200cc.  Bij deze slush machine 2×6 kunt u 2 vaatjes uitkiezen in maximaal 2 verschillende smaken, goed voor in totaal 50 bekertjes heerlijke Slush.  U kunt uw keuze hierboven aanvinken.

De slush machine 2×6 heeft 2 dispenserbakken en kan 2×6 liter koude drank maken of maximaal 2×5 liter Slush, dit komt omdat slush dikker van structuur is en daardoor, door het schoepenrad van de machine, omhoog wordt gedrukt. Op die manier mengt en roteert het door de machine waardoor het continu in beweging is en geen harde klomp ijs wordt maar een vloeibare en drinkbare ijsdrank.

 

De samenstelling van Slush luistert erg nauw, men kan dus niet zomaar een drank of recept in de machine doen en verwachten dat het slush wordt. Als de verhoudingen niet goed zijn krijgt u te harde ijskristallen met schade aan de machine tot gevolg of juist te zachte ijskristallen waardoor er geen slushvorming optreedt. Om deze reden hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan smaken waar u uit kunt kiezen.

Erg populair zijn de standaard smaken als Aardbei (Rood) en Bosbessen (Blauw), Cola is ook een hardloper net als Energy (zonder aspartaam of cafeïne) en Pina Colada (Cocos Ananas). Voor kinderen de BubbleGum (roze) en ook erg lekker is de Blue Lagoon (een multivruchten in de kleur blauw). Met warm weer is Watermeloen veel gekozen en erg verfrissend.

Omdat IceTea altijd een drankje is die je erg koud wilt drinken hebben we deze ook in Slush vorm (kleur van Thee).  Verder is de kleur Paars bijvoorbeeld ook erg populair, hierin hebben we Druif of Braam.

Voor de liefhebbers, hebben we ook hele gave cocktail smaken als Mojito (ook heel veel verkocht voor jeugd), Daiquiri Aardbei, Pina Colada, Porn Star Martini, Sex on the Beach en als allernieuwste smaak Scroppino (sgroppino) een hele mooie en smaakvolle witte slush (spoom).  Al deze smaken zijn vrij van alcohol maar natuurlijk wel tot heerlijke alcohol houdende slushdranken te bereiden.

Denk bijvoorbeeld ook aan Energy met rode Vodka (Flügel) of Cola met Malibu of rum of Licor 43. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag ons om advies hoe om te gaan met alcohol in combinatie met slush en de slushmachines zodat u zonder schade toch de mooiste cocktails of andere dranken kunt bereiden.

We hebben nog meer smaken als hierboven vermeld, kijkt u in de checkbox lijst hierboven en maak de keus die u lekker vind of die bij uw gelegenheid past.

 

Even overnieuw beginnen? terug naar de home page

Extra informatie

Smaak

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Smaak 2

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slush machine 2×6 Ltr (incl. vulling)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *