Electrical cannon Confetti 80cm

12.0016.00 incl. btw

Beschrijving

Electrical canons van 80 cm lang, zijn bedoeld om af te schieten met een electrical canon shooter. Of met verschillende soorten stage equipment. Deze confetti shooters zijn te vergelijken met de handshooters, alleen werkt u nu niet met een handmatige pols draai beweging maar met een elektrisch signaal. Dit signaal word gegeven door de electrical canon shooter. Wij hebben 6 schots electrical cannon shooters (230V) en 16 schots electrical cannon shooters (koffer model op accu). Deze kunnen volledig gevuld worden maar ook zonder problemen met minder canons.

De electrical cannons zijn gevuld met confetti in kleur naar keuze. Alle confetti’s zijn van crepe en milieu vriendelijk, behalve de Folie confetti’s. Verder zijn alle confetti’s “flame proof” en “slow fall” wat een mooi langdurig dwarrel effect van de confetti blaadjes geeft.  Deze electrical canons schieten de confetti circa 12 meter hoog.

Op verzoek kunnen we ook electrical cannons leveren gevuld met 2 kleuren, of zelfs met streamers en confetti in 1 shooter.

Na gebruik kunnen de electrical cannons bij het vuilnis.

Extra informatie

Kleur

Blauw donker, Blauw licht, Geel, Goud (Folie), Grijs, Groen, Multi Color, Oranje, Paars, Rood, Wit, Zilver (Folie), Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Electrical cannon Confetti 80cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *