Airdancer Oranje 6-8-10 mtr.

30.0045.00 incl. btw

De Airdancer Oranje wordt ook wel skytube of Airtube of Skydancer genoemd.

1e-keus.nl verhuurt deze tegen de allerscherpste huurtarieven en heeft een zeer uitgebreid assortiment in kleuren, hoogtes en modellen.

Datums wissen

Beschrijving

De Airdancer Oranje wordt ook wel skytube of Airtube of Skydancer genoemd.

1e-keus.nl verhuurt deze tegen de scherpste huurtarieven en heeft een zeer uitgebreid assortiment in kleuren, hoogtes en modellen.

 

De Airdancer oranje wordt geleverd met een 4 standen blower van 1100 Watt. Hierdoor kunt u de blaaskracht zelf instellen en daarmee het “wapper” gedrag van de dansende tube bepalen.

Airtubes zijn gemaakt van een vliegerdoek wat licht en dun is. Deze dienen dan ook vrij van obstakels geplaatst te worden zodat ze tijdens het bewegen niets kunnen raken wat ze zou kunnen beschadigen.

De krachtige blower is voorzien van een snoer van rond de 5 meter lang. Er passen tot maximaal 2 blowers op een normale 230V 16A stroomgroep.

Als optie kunt u kiezen voor verlichting in de tubes, de airtube wordt in dat geval geleverd met een blower voorzien van een lamp aansluiting, hierin past de meegeleverde led lamp die de onderzijde van de tube verlicht. Doordat de tube steeds wappert zal de verlichting vooral onderin goed te zien te zijn wat een mooi effect geeft als het donkerder is.

Extra informatie

Hoogte in meters

, ,

Verlichting

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Airdancer Oranje 6-8-10 mtr.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *