Airdancer Groen 6-8-10 mtr.

30.0045.00 incl. btw

De Airtube wordt ook wel skytube of Skydancer  of Airdancer groen genoemd.

1e-keus.nl verhuurt de airdancer groen en vele andere airtubes tegen de scherpste huurtarieven en heeft een zeer uitgebreid assortiment in kleuren, hoogtes en modellen.

Datums wissen

Beschrijving

De Airtube wordt ook wel skytube of Airdancer of Skydancer genoemd.

1e-keus.nl verhuurt deze tegen de scherpste huurtarieven en heeft een zeer uitgebreid assortiment in kleuren, hoogtes en modellen.

 

De Airdancer groen wordt geleverd met een 4 standen blower van 1100 Watt. Hierdoor kunt u de blaaskracht zelf instellen en daarmee het “wapper” gedrag van de dansende tube bepalen.

Airtubes zijn gemaakt van een vliegerdoek wat licht en dun is. Deze dienen dan ook vrij van obstakels geplaatst te worden zodat ze tijdens het bewegen niets kunnen raken wat ze zou kunnen beschadigen.

De krachtige blower is voorzien van een snoer van circa 5 meter lang. Er passen tot maximaal 2 blowers op een normale stroomgroep.

Als optie kunt u kiezen voor verlichting in de tubes, de airtube wordt in dat geval geleverd met een blower voorzien van een lamp aansluiting, hierin past de meegeleverde led lamp die de onderzijde van de tube verlicht. Doordat de tube steeds wappert zal de verlichting vooral onderin goed te zien te zijn wat een mooi effect geeft als het donkerder is.

Extra informatie

Hoogte in meters

, ,

Verlichting

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Airdancer Groen 6-8-10 mtr.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *