Abraham in Auto 2×3 m. (hxb)

50.00 incl. btw/ dag

Een grote opblaasbare Abraham in Auto van maar liefst 2 meter hoog en 3 meter lang. Dat valt wel op als die voor de deur staat….

Makkelijk te vervoeren in een personenauto en eenvoudig op te zetten en neer te halen. Opzetten gaat het makkelijkst met 2 personen. 1 persoon kan de Abraham in Auto vasthouden terwijl de andere persoon de verankering vastmaakt.  Opblaasfiguren zijn te plaatsen t/m windkracht 5, daar moet bij gezegd worden dat de wind om gebouwen of woningen heen versneld of juist vrijwel weggenomen kan worden. Gezond verstand is hier dus op zijn plaats. Regen is geen enkel probleem voor het opblaasfiguur “Abraham in Auto”.

Ook erg leuk voor iemand die net geslaagd is voor zijn rijbewijs!

U kunt gebruikmaken van een gratis spandoek van 80 x 50 cm bij de huur van deze opblaasbare feestpop Abraham in Auto, of een leeftijd banner vrij van extra kosten, diverse modellen beschikbaar.

 

  • LET OP:
  • Geef alleen uw huurdag(en) in.  Bij 1e-keus kunt u dit artikel de dag ervoor al afhalen en de dag daarna retourneren zonder meerkosten…   Meer info.

Op voorraad

Datums wissen

Beschrijving

Een grote opblaasbare Abraham in Auto van maar liefst 2 meter hoog en 3 meter lang. Dat valt wel op als die voor de deur staat….

Makkelijk te vervoeren in een personenauto en eenvoudig op te zetten en neer te halen. Opzetten gaat het makkelijkst met 2 personen. 1 persoon kan de Abraham in Auto vasthouden terwijl de andere persoon de verankering vastmaakt.  Opblaasfiguren zijn te plaatsen t/m windkracht 5, daar moet bij gezegd worden dat de wind om gebouwen of woningen heen versneld of juist vrijwel weggenomen kan worden. Gezond verstand is hier dus op zijn plaats. Regen is geen enkel probleem voor het opblaasfiguur.

Ook erg leuk voor iemand die net geslaagd is voor zijn rijbewijs!

U kunt gebruikmaken van een gratis spandoek van 80 x 50 cm bij de huur van dit artikel, of een leeftijd banner vrij van extra kosten, diverse modellen beschikbaar.

De levering bestaat uit:

  • Een transportzak met het opblaasfiguur “Abraham in Auto”
  • Een blower
  • Verankerings materiaal
  • Gebruikers handleiding (opzetten / neerhalen)
  • Naar wens een spandoek (breedte 80 x hoogte 50 cm) vrij van extra kosten, diverse modellen beschikbaar.

 

Start all over? Go back to our Home page

Extra informatie

Hoogte in meters

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Abraham in Auto 2×3 m. (hxb)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *