Abraham Groene Jas Wandelstok 4,2 mtr.

40.00 incl. btw/ dag

Een grote opblaasbare Abraham Groene Jas Wandelstok van maar liefst 4,2 meter hoog. Dat valt wel op als die voor de deur staat….

Makkelijk te vervoeren in een personenauto en eenvoudig op te zetten en neer te halen. Opzetten gaat het makkelijkst met 2 personen. 1 persoon kan de “Abraham Groene Jas Wandelstok” vasthouden terwijl de andere persoon de verankering vastmaakt.  Opblaasfiguren zijn te plaatsen t/m windkracht 5, daar moet bij gezegd worden dat de wind om gebouwen of woningen heen versneld of juist vrijwel weggenomen kan worden. Gezond verstand is hier dus op zijn plaats. Regen is geen enkel probleem voor het opblaasfiguur “Abraham Groene Jas Wandelstok”.

U kunt gebruikmaken van een gratis spandoek van 80 x 50 cm bij de huur van deze opblaasbare feestpop Abraham Wandelstok, of een leeftijd banner vrij van extra kosten, diverse modellen beschikbaar.

 

  • LET OP:
  • Geef alleen uw huurdag(en) in.  Bij 1e-keus kunt u dit artikel de dag ervoor al afhalen en de dag daarna retourneren zonder meerkosten…   Meer info.

Op voorraad

Datums wissen

Beschrijving

Een grote opblaasbare Abraham Groene Jas Wandelstok van maar liefst 4,2 meter hoog. Dat valt wel op als die voor de deur staat….

Makkelijk te vervoeren in een personenauto en eenvoudig op te zetten en neer te halen. Opzetten gaat het makkelijkst met 2 personen. 1 persoon kan de Abraham Groene Jas vasthouden terwijl de andere persoon de verankering vastmaakt.  Opblaasfiguren zijn te plaatsen t/m windkracht 5, daar moet bij gezegd worden dat de wind om gebouwen of woningen heen versneld of juist vrijwel weggenomen kan worden. Gezond verstand is hier dus op zijn plaats. Regen is geen enkel probleem voor het opblaasfiguur.

U kunt gebruikmaken van een gratis spandoek van 80 x 50 cm bij de huur van dit artikel, of een leeftijd banner vrij van extra kosten, diverse modellen beschikbaar.

De levering bestaat uit:

  • Een transportzak met het opblaasfiguur “Abraham Groene jas”
  • Een blower
  • Verankerings materiaal
  • Gebruikers handleiding (opzetten / neerhalen)
  • Naar wens een spandoek (breedte 80 x hoogte 50 cm) vrij van extra kosten, diverse modellen beschikbaar.

 

Start all over? Go back to our Home page

Extra informatie

Hoogte in meters

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Abraham Groene Jas Wandelstok 4,2 mtr.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *