FootPool – Voetbal Poolbiljart 8×4 mtr.

125.00 incl. btw/ dag

Een heel groot voetbal poolbiljart speelveld. FootPool spel. De voet is de keu. Schiet de witte bal op een gekleurde bal en scoor deze in een pocket.

Op voorraad

Datums wissen

Beschrijving

Een hele grote voetbal poolbiljart tafel van maar liefst 8×4 meter. De voet is de keu. Schiet de witte bal op een gekleurde bal en scoor deze in een pocket.

Bij opening van een nieuw spel worden de ballen in een driehoek neergelegd. De witte bal is de speel bal. De eerste bal die in een pocket beland bepaald of deze speler(s) de hele of de halve ballen moeten wegspelen. Voor beide spelers (of teams) is de zwarte bal de laatste die in een pocket moet worden geschoten nadat de eigen hele (of halve) ballen zijn weggespeeld. Gaat de zwarte er in voordat je de eigen ballen hebt weggespeeld dan verliest je de pot.

Leuk om 1 tegen 1 te spelen maar ook net als echt pool prima als team tegen team te spelen.

 

Dit artikel bestaat uit:

  • Het opblaasbare voetbal object
  • 17 Pool voetballen in een opberg net
  • Een blower
  • Verankering

Dit spel is ook te huur zonder ballen, (Multi Goal Speelveld) u kunt dan per speler 1 of meerdere doelen verdedigen terwijl je bij de tegenstander(s) probeert te scoren. Elke keer dat er gescoord wordt schuiven jouw doelen 1 plek op met de klok mee. Je hebt dus steeds een ander doel of doelen te verdedigen wat het extra leuk en aktief maakt. Iedere speler start met bijvoorbeeld 5 punten. Scoor je komt er een punt bij, wordt er bij jou gescoord gaat er een punt af. Zodra er iemand is weggespeeld is er een rangorde ontstaan en dus ook een winnaar met de meeste punten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FootPool – Voetbal Poolbiljart 8×4 mtr.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…