Softijsmachine

125.00150.00 incl. btw

Zelf softijs maken? dat kan met de softijsmachine van 1e-keus.nl

Deze softijsmachines werken op 230 Volt (normaal stopcontact) en zijn luchtgekoeld. Dit heeft als voordeel dat ze overal goed inzetbaar zijn, in tegenstelling tot zwaardere machines die op krachtstroom werken en water gekoeld zijn (en die u niet in de losse dag verhuur zult aantreffen).

 

Datums wissen

Beschrijving

Zelf softijs maken? dat kan met de softijsmachine van 1e-keus.nl

Deze softijsmachines werken op 230 Volt (normaal stopcontact) en zijn luchtgekoeld. Dit heeft als voordeel dat ze overal goed inzetbaar zijn, in tegenstelling tot zwaardere machines die op krachtstroom werken en water gekoeld zijn (en die u niet in de losse dag verhuur zult aantreffen). Het nadeel hiervan is echter dat de productie capaciteit minder hoog is. Zo is het niet mogelijk om voor een klas kinderen 30 ijsjes achter elkaar te tappen, maar wel 4 – 5 ijsjes en enige tijd later weer een paar.

Even een uitleg: Op het moment dat u softijs tapt, komt dit aan de voorzijde uit de vriescilinder. aan de achterzijde wordt nieuwe softijsmix automatisch aangevoerd vanuit het reservoir. Dit wordt vermengd met het bestaande softijs door het roer mechaniek in de vriescilinder. Hierdoor wordt het geheel dunner van structuur, totdat het te dun is om nog goed te kunnen presenteren als softijs.  De machine heeft dan de tijd nodig om opnieuw aan te vriezen om weer tot een dikkere softijsstructuur te komen.

De voortgang van dit vriesproces is wel goed af te lezen op het digitale display. Een tijdspanne hiervoor is echter moeilijk te geven omdat deze afhankelijk is van diverse factoren. Dit is, in ieder geval, wel meerdere minuten.  We vertellen dit vrij uitgebreid omdat wij het belangrijk vinden dat u, duidelijk van te voren, weet wat u van de softijsmachine kunt verwachten en of de capaciteit van de machine zal aansluiten op uw verwachtingen en behoefte.  Wilt u in een korte tijd veel uit kunnen serveren?, kijk dan eens bij de slushmachines (drinkbaar waterijs) Daar is veel in mogelijk en wij hebben enorm veel smaken en kleuren aan slush in ons assortiment.

Wij werken met een roomsoftijsmix die tot de absolute top behoort van wat er te koop is. Dit zijn pakken (bag in box) met een inhoud van 10 liter heerlijke room softijsmix met een hoog melkvet percentage en zeer goed van smaak en structuur. Dit is een kant en klaar vloeibaar product. Uit 1 pak haalt u tussen de 120 – 160 softijsjes. Softijsmix wordt niet standaard meegeleverd, maar dient apart besteld te worden.

Softijs wordt het meeste gegeten op oubliehoorntjes. Deze leveren wij in een verpakking van 150 stuks per doos. Ook deze worden niet standaard meegeleverd maar dienen apart besteld te worden.

De softijsmachine wordt geleverd tegen een uiterst scherp huurtarief maar kan niet geleverd worden zonder verplichte nareinigingskosten. Dit omdat het zuivel producten betreft. Wij doen een nareiniging na gebruik, en opnieuw een reiniging voor uitgifte. Om deze reden kunt u alleen de keuze incl. nareiniging “in uw lijst zetten” bij dit product. Bij dit huurtarief zit de nareiniging dus inbegrepen.

 

Terug naar de homepage.

Extra informatie

Keuze

Huurtarief machine, Incl nareiniging, verplicht (zuivel)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Softijsmachine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *